Estudi professional arquitectura Barcelona

Sobre nosaltres

Llongueras Clotet arquitectes - ESTUDI PROFESSIONAL

Llongueras Clotet Arquitectes es un estudi d’arquitectura fundat al 1985. Compta amb una àmplia experiència pel que fa a treballar per l’administració pública sobretot al camp de la SANITAT especialitzats en millorar la qualitat de vida dels espais infantils hospitalaris (Catsalut, Engestur), a habitatges de protecció oficial (Regesa, Incasol), als espais públics (AMB, Bimsa, Engestur, Ajuntament de Barcelona) i a la docència (departament d’Esenyament). En el sector privat actuen en àmbits tant diversos com ara la sanitat de promoció privada, la docència, la rehabilitació d'edificis, la promoció d’habitatges plurifamiliars i unifamiliars, les construccions efímeres, l’interiorisme de restaurants i oficines...

Han col·laborat amb Josep Lluís Canosa, Mora - Sanvicens, Espinet - Ubach, Ramon Sanàbria, Josep Antoni Acebillo, Jordi Ros, Solinas-Verd arquitectos, Terradas arquitectes, Mario Corea, TwoBo, Manel Valls...

Formen part del tribunal de PFC (projecte final de carrera) de la ETSAB a la càtedra d’Esteve Terradas des de 2011, així com a presidents de PFC de de la Universitat Ramon Llull (Campus La Salle).

ROSA CLOTET

ROSA CLOTET

Sòcia Arquitecta/ Interiorista/ Dis. Industrial

Rosa Clotet arquitecta titulada per la ETSAB (Escola Tècnica Superior d'Arquitectura de Barcelona) al 1982, interiorista i dissenyadora industrial per l’escola ELISAVA. Arquitecta del Servei de Projectes Urbans a l'Ajuntament de Barcelona, durant 7 anys, 1980/1987.

Actualment, membre del tribunal del Màster Habilitant(PFC)de l’Escola d’Arquitectura ETSAB, UPC.
Ha estat professora d'Interiorisme de l'Escola Superior Eina (UAB - Universitat Autònoma de Barcelona) des del 2003 fins el 2019. Ha format part del Tribunal de PFC (projecte final de carrera de disseny d’interiors) de l'escola EINA 2006, 2011 i 2017. Professora i membre del tribunal de retitulació de Projectes finals de Grau PFG d’Eina des de 2012. Com a professora d’Eina ha obtingut el Premis Habitàcola (ADIFAD) 2013 i 2017. Ha participat en diverses conferències d'arquitectura sanitària convidada juntament amb Jan Llongueras com a ponent de diverses jornades de sostenibilitat, en especial Melbourne 2008.
MARIA LLONGUERES CLOTET

MARIA LLONGUERES CLOTET

Sòcia Arquitecta

Maria Llongueres és Arquitecta titulada per la ETSAB (Escola Técnica Superior Arquitectura BCN). Especialitzada en arquitectura sanitària i actualment concretament en edificis d'emergència sanitària COVID per l'administració. Especialitzada en edificis de ràpida execució, amb packs d'arquitectura i constructora. Experiència en els últims anys en la reducció de temps de projectacio i construcció amb procediments Lean i Bim. Dins LCA és responsable de projectes com el Nou edifici Posgrau Abat Oliva, Ampliació edifici polivalent a l'Hospital Germans Trias i Pujol, el Nou edifici polivalent a l'Hospital General de Granollers, l'ampliació d'urgències a l'Hospital de Santa Caterina per emergència COVID,  Locals associatius a Tiana, Centre diàlisi a Terrassa, Piscina i entorns a Menorca i diverses reformes de pisos. Actualment, a part de ser redactora de projectes juntament amb en Joan i la Rosa, porta les tasques de gestió del despatx.

JOAN LLONGUERAS

JOAN LLONGUERAS

Soci arquitecte

Joan Llongueras és arquitecte titulat per la ETSAB (Escola Tècnica Superior d'Arquitectura de Barcelona) al 1978. Va ser arquitecte del Servei d'Arquitectura de la Direcció General d'Assistència Sanitària de la Generalitat de Catalunya 1982/1987. Especialitzat en l'arquitectura sanitària.

Actualment, professor del Màster dirigit per l’Arquitecte Mario Corea LABORATORI D’ARQUIECTURA HOSPITALARIA SANITARIA juntament amb Martí Ballart (Cap recurs físic CATSALUT) i Lídia Planas (Ramón Sanàbria arquitectes associats).

Convidat com a President al jurat dels Premis Piscina & Wellness al Saló de la Construcció de Barcelona Octubre 2015.

Forma part del Tribunal de PFG ETSAB (projecte final de Grau Escola Tècnica Superior Arquitectura Barcelona).